Ψυχαγωγία

Ζωντανό ψυχαγωγικό πρόγραμμα δύο φορές την εβδομάδα

Το Kriti Beach Hotel δεν αποτελεί μόνο τόπο διαμονής, αλλά και μέρος διασκέδασης. Δύο φορές την εβδομάδα αναλαμβάνουμε τη διασκέδαση σας με ζωντανό πρόγραμμα που περιλαμβάνει παραδοσιακή ελληνική και κρητική μουσική και χορό, αλλά και πιο μοντέρνες βραδιές με αισθησιακούς ήχους σαξόφωνου για παράδειγμα. Οι συναυλίες διεξάγονται στα εστιατόρια μας για να μπορείτε παράλληλα να απολαμβάνετε το κρητικό φαγητό και τη φιλοξενία.

Τόσα πολλά να κάνει και να δει κάποιος σε μικρή απόσταση από το Kriti Beach Hotel

Το Kriti Beach Hotel κυριολεκτικά περιτριγυρίζεται από εξαιρετικές καφετέριες, μπαρ, κλαμπ και εστιατόρια που προσφέρουν ποικίλα προγράμματα διασκέδασης. Ορισμένα έχουν ζωντανό πρόγραμμα, άλλα διαθέτουν DJ ή παραδοσιακούς χορούς, ωστόσο σε όλα θα νιώσετε ευπρόσδεκτοι και θα διασκεδάσετε. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τις παραδοσιακές ταβέρνες που αποπνέουν ατμόσφαιρα παλιάς εποχής και όπου θα ακούσετε εξαίσια κρητική λύρα.

Το καλοκαίρι, ο Δήμος Ρεθύμνου διοργανώνει διάφορες πολιτισμικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις που φιλοξενούνται στο όμορφο ανοικτό θέατρο της Φορτέτζας. Εκμεταλλευτείτε την καλοκαιρινή περίοδο και επισκεφθείτε το φρούριο, όχι μόνο για την ιστορική του αξία, αλλά και για τη μεγάλη ποικιλία εκδηλώσεων, που περιλαμβάνουν θέατρο, συναυλίες, χορό και εκθέσεις τέχνης.

Δείτε επίσης

t.GetPropertyValue(

Online Μεταφορά με ταξί

Κάντε τώρα κράτηση για το ταξί που θα σας μεταφέρει στο Kriti Beach Hotel

t.GetPropertyValue(

Προορισμός

Η φιλοξενία μετατρέπει το Ρέθυμνο στον ιδανικό τόπο διαμονής στην Κρήτη

t.GetPropertyValue(

Υπηρεσία ηλεκτρονικού Check-in

Το Kriti Beach Hotel σας δίνει τη δυνατότητα ηλεκτρονικού check-in.

Περισσότερες Πληροφορίες

Παπαναστασίου 18 A., 74100
Ρέθυμνο, Κρήτη-Ελλάδα .
Τηλ. (+30) 28310 27401
email::kritibeach@ok-rethymno.gr
ΜΗ.Τ.Ε. 1041Κ014Α0206000

Βραβεία

green key TUI Top Quality TÜV
TUI
Ενημερωτικό δελτίο
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας δελτίο
Κοινωνικά μέσα
ΕΣΠΑ