Παραλία Ρεθύμνου

Οι απαλές, ηλιόλουστες παραλίες και τα πεντακάθαρα νερά καθιστούν το Ρέθυμνο τον ιδανικό προορισμό διακοπών στην Κρήτη. Κατά τη διαμονή σας στα ξενοδοχεία μας, θα απολαύσετε την ηλιοφάνεια στο έπακρο, εφόσον έχετε πρόσβαση στην ηλιόλουστη παραλία με σήμανση Γαλάζιας Σημαίας, που τυχαίνει να είναι μία από τις καλύτερες παραλίες από αυτήν την πλευρά της Κρήτης.

Η παραλία έλαβε την πρώτη της οικολογική σήμανση (eco-label) το 2011, από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης, και τον Οργανισμό «Γαλάζια Σημαία» του Ιδρύματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και συνεχίζει να βραβεύεται με το σήμα κάθε χρόνο. Η πιστοποίηση «Γαλάζια Σημαία» σημαίνει ότι το νερό υπόκειται σε συστηματικό έλεγχο από εξουσιοδοτημένα εργαστήρια και ότι όλες οι εγκαταστάσεις της παραλίας συμμορφώνονται με τα απαραίτητα πρότυπα ασφαλείας. Είναι σημαντικό να αισθάνεστε ήσυχοι για να απολαύσετε τις οικογενειακές σας διακοπές: οι ναυαγοσώστες της παραλίας επιτηρούν τους κολυμβητές καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Αυτή είναι η πεμπτουσία των διακοπών που ονειρευόσασταν δίπλα στο κύμα, με τις ιδανικές συνθήκες για δραστηριότητες όπως θαλάσσιο σκι (water skiing), τζετ σκι (jet skiing), μπανάνες θαλάσσης (banana boat), αλεξίπτωτο θαλάσσης συρόμενο από σκάφος (parasailing), wind surfing και κανό (canoeing). Αυτές οι δραστηριότητες χρεώνονται, ωστόσο μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν την ηλιοθεραπεία και το κολύμπι. Στους πελάτες του ξενοδοχείου μας παρέχονται δωρεάν ξαπλώστρες, ομπρέλες και πετσέτες θαλάσσης.

 

Δείτε επίσης

t.GetPropertyValue(

Προορισμός

Η φιλοξενία μετατρέπει το Ρέθυμνο στον ιδανικό τόπο διαμονής στην Κρήτη

t.GetPropertyValue(

Υπηρεσία ηλεκτρονικού Check-in

Το Kriti Beach Hotel σας δίνει τη δυνατότητα ηλεκτρονικού check-in.

Περισσότερες Πληροφορίες

Παπαναστασίου 18 A., 74100
Ρέθυμνο, Κρήτη-Ελλάδα .
Τηλ. (+30) 28310 27401
email::kritibeach@ok-rethymno.gr
ΜΗ.Τ.Ε. 1041Κ014Α0206000

Βραβεία

KRITI BEACH HOTEL - HOLIDAYCHECK RECOMMENDED green key TUI Quality Hotel TUI Top Quality
TUI
tripadvisor TÜV
Ενημερωτικό δελτίο
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας δελτίο
Κοινωνικά μέσα
ΕΣΠΑ