Αναμνήσεις ενός κρητικού καλοκαιριού

ΚΡΑΤΗΣΗ

Σχετικά με εμάς

Ο Όμιλος OK Hotels είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, θεμελιωμένη στη φιλοσοφία της φιλοξενίας [“filoxenia” ], που εδώ και χρόνια έχει καταστήσει το όμορφο νησί μας σε έναν από τους πιο αγαπητούς ευρωπαϊκούς προορισμούς. Λειτουργούμε δύο ξενοδοχεία, το Kriti Beach Hotel 5* και το Kyma Beach Hotel 5*, χτισμένα σε απόσταση 200 μέτρων μεταξύ τους, στην κεντρική ακτογραμμή του Ρεθύμνου με θέα την υπέροχη παραλία του Kriti που φέρει σήμανση Γαλάζιας Σημαίας.  

Η οικογένεια Κοκονά διαχειρίζεται τις ξενοδοχειακές μονάδες με την απαραίτητη προσοχή και φροντίδα, ώστε οι επισκέπτες να νιώθουν ευπρόσδεκτοι και άνετοι κάθε στιγμή. Ορμώμενοι από την ετυμολογία της λέξης «φιλοξενία» (φίλος προς τον ξένο), τα ξενοδοχεία μας αποτελούν το καλύτερο δείγμα κρητικής φιλοξενίας: προσεκτική εξυπηρέτηση που εμπνέει εμπιστοσύνη και αξιοπιστία προς όλους τους επισκέπτες· αυθεντική κρητική κουζίνα που προετοιμάζεται μπροστά σας με τα πιο φρέσκα υλικά, που διαλέγονται με το χέρι σε καθημερινή βάση για όλα τα εστιατόρια μας· εγκαταστάσεις spa και ευεξίας που μετατρέπουν τη διαμονή σας σε μια εμπειρία αναζωογόνησης· μια μεγάλη γκάμα συμπληρωματικών παροχών· πλήρης σύγχρονος, ψηφιακός εξοπλισμός για τους επαγγελματίες που ταξιδεύουν καθώς και δωρεάν Wi Fi και πρόσβαση στο διαδίκτυο για όλους τους επισκέπτες μας.

Ο Όμιλος OK Hotels λειτουργεί σαν μια οικογένεια: τόσο το Kriti Beach Hotel όσο και το Kyma Beach Hotel προσφέρουν το ίδιο επίπεδο άνεσης, την ίδια δροσερή ατμόσφαιρα και τα καινοτόμα προγράμματα που μετατρέπουν τη διαμονή σας σε αξιομνημόνευτη εμπειρία. Είτε σχεδιάζετε ένα πακέτο οικογενειακών διακοπών, μία ρομαντική απόδραση, είτε επιθυμείτε ποιοτικό χρόνο στην παραλία, έναν γύρο του νησιού ή ένα επαγγελματικό ταξίδι, τα ξενοδοχεία μας μπορούν να σας προσφέρουν αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.
Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε το αληθινό πνεύμα της φιλοξενίας [filoxenia] στα ξενοδοχεία Kritiκαι Kyma. Επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές μας και πραγματοποιήστε έγκαιρη κράτηση με τη χρήση της ηλεκτρονικής μας φόρμας.

Περισσότερες Πληροφορίες

Ενημερωτικό δελτίο
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας δελτίο
Κοινωνικά μέσα
ΕΣΠΑ